Šibenik i Šibensko-kninska županija

Vrh HDZ-a optimističan: I Burić i Pauk će pobijediti u drugom krugu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Predsjednik županijskog odbora HDZ-a Nediljko Dujić uvjeren je da će nakon svih prebrojenih listića Goran Pauk biti ispred Marka Jelića s kojim će se boriti u drugom krugu.

– Od sutra je nova utakmica, novi krug i ja vjerujem da će Goran Pauk pobijediti. Moram kazati i da je naša lista za Skupštinu Šibensko-kninske županije osvojila oko 35 posto glasova, a paralelno s drugim krugom za župana, sad ćemo ići na slaganje većine u Skupštini – naglasio je Dujić.

HDZ-ov kandidat za župana Goran Pauk svjestan je da nije bio u težoj situaciji kad je o izborima riječ.

– Treba proći sve životne situacije, a definitivno ćemo proći i ovu. Optimista sam i vjerujem u pobjedu. Uvjeren sam da će birači ipak prepoznati da iza nas stoje brojni projekti, da smo transparentni i da će to vrednovati u drugom krugu – kazao je Pauk.

Puno bolju situaciju od stranačkog kolege ima Željko Burić koji će se za svoj treći mandat boriti sa SDP-ovim Tončijem Restovićem. Za prvi krug nedostajalo mu je nešto više od tri posto glasova.

– Izgleda komotna situacija, ali se nećemo prepustiti. Nastavit ćemo raditi onako kako smo započeli još 2013. godine. Nisu bitne razlike u postotcima, nego u učinjenom poslu. Ne samo da nudimo konkretne projekte nego su u dubkoj fazi razred i imaju jasnu financijsku konstrukciju – zaključio je Burić.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: