Vozači, pozor! Meterize od 10 sati konačno bez privremenih semafora

Ilustracija/Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nova privremena regulacija prometa na čvoru Meterize bit će uspostavljena od sutra u 10 sati, doznajemo u šibenskoj gradskoj upravi.

Promet će se odvijati normalno u svim smjerovima, osim dijela Ulice bana Josipa Jelačića,  koji će biti jednosmjeran na način da će biti omogućen promet u smjeru od Meteriza prema Šubićevcu.

Izlaz sa Šubićevca bit će omogućen preko Jamnjaka, odnosno preko Ulice Đure Đakovića na državnu cestu D8, odnosno Jadransku magistralu kod ugostiteljskog objekta Vila Velebita, te Puta gimnazije.

Iz gradske uprave mole vozače za povećan oprez i poštivanje postavljene prometne signalizacije.

Podsjetimo, privremeni semafori su na Meterizama od listopada prošle godine, a iz Hrvatskih cesta isticali su kako će za vrijeme turističke sezone biti prohodne cesta prema Drnišu, kao i Jadranska magistrala.

Radovi na čvoru Meterize, vrijedni oko 16 milijuna kuna, koji će se sastojati od dva rotora i koji će bitno ubrzati promet, bit će gotovi u jesen ove godine. U utorak će radove obići izaalanstvo Hrvatskih cesta na čelu s direktorom Josipom Škorićem u pratnji domaćina, gradonačelnika Šibenika Željka Burića.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.