A šta bi bilo da je južina?

Vozač mopeda (25) u Tisnom bježao policiji. U Kninu pijani vozač ‘nasrnuo’ na parkirane aute

Ilustracija/Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Prošlog petka u 9.50 sati u Tisnom zbog vožnje mopeda bez tablica i bez kacige policija je upozorila 25-godišnjaka da se zaustavi na što se on oglušio. Policija ga je sustigla te je ustanovljeno da je mu je istekla vozača dozvola i odbio je testiranje na droge i lijekove. Uz Optužni prijedlog je priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku.

U Kninu je, prošle nedjelje oko 18.55 sati, 64-godišnjak u Volkswagenu šibenskih tablica propisno obilazio parkirane automobile te jednog zakačio i oštetio. Naknadno je vozaču izmjerena koncentracija od 2,14 promila alkohola u organizmu. Vozač će uz Optužni prijedlog biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku.

Proteklog tjedna na šibenskom području dogodilo se osam prometnih nesreća od kojih dvije s jednom teže i jednom lakše ozlijeđenom osobom te šest s materijalnom štetom. Od ukupnog broja, na području Šibenika i Vodica se dogodilo šest prometnih nesreća od kojih dvije s jednom teže i jednom lakše ozlijeđenom osobom i četiri s materijalnom štetom. Na području Knina dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.

Šibenska policija prošlog je tjedna ispisala ukupno 270 kazni od kojih je 128 bilo za nepropisnu brzinu i 38 za nekorištenje sigurnosnog pojasa. Nepropisno se uključilo odnosno isključilo iz prometa 23 vozača, a pod utjecajem alkohola vozilom je upravljalo njih 15. Ujedno je iz prometa isključen 21 vozač i pet vozila.


Pratite nas i na društvenim mrežama: