U Kninu

Vozač (38) Fiata napuhao 2 promila. Određena mu je mjera zatvora od devet dana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Vozaču (38) Fiata šibenskih registracija u nedjelju nakon ponoći policija je izmjerila 2 promila alkohola u krvi nakon što ga je zaustavila u Kninu, nakon čega je priveden u Prekršajni odjel Općinskog suda ju Šibeniku gdje mu je određena mjera zadržavanja u zatvoru od devet dana, do donošenja končane presude suda, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Osim toga, proteklog je tjedna zabilježena i najveća brzina kretanja od 219 kilometara na sat na autocesti. Slovenac (52) koji je vozio BMW, platio je novčanu kaznu od četiri tisuće kuna na licu mjesta i dobio je prekršajni nalog.

U tjednom izvješću iz PU šibensko-kninske naglašavaju i kako se u posljednjih sedam dana dogodilo 18 nesreća na našem području, od čega pet s ozlijeđenim osobama i 13 s materijalnom štetom. Jedna osoba je teže, a pet njih lakše ozlijeđeno.

Od ukupnog broja prometnih nesreća najveći broj, odnosno njih 16, dogodilo se na području Šibenika i Vodica. Na području Drniša se dogodila jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena, dok je na području Knina zabilježena jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.

Analizom uzroka ovih prometnih nesreća je utvrđeno da su najčešće greške sudionika, odnosno okolnosti koje su prethodile događanju samih prometnih nesreća, neprilagođena brzina kretanja vozila te nepoštivanje prednosti prolaska.


Pratite nas i na društvenim mrežama: