Pomažu i Crvenom križu

Vinoplod-Vinarija donirala 850 litara dezinficijensa šibenskoj bolnici

Vinoplod-Vinarija Šibenik donirala je 850 litara dezinfekcijskih sredstava Općoj bolnici Šibensko-kninske županije kako bi pomogla u zaštiti liječnika, medicinskih sestara i tehničara te svih ostalih zaposlenika kao i pacijenata koji borave u bolničkim prostorima.

– Zdravstveno osoblje koje liječi oboljele od bolesti COVID-19, te i u ovim otežanim uvjetima pruža i svu drugu medicinsku skrb našim sugrađanima, zaslužuje posebnu zahvalu svih nas. Dok spašavaju živote te brinu o zdravlju drugih i sami su izloženi visokom riziku. Našom donacijom koju smo realizirali u suradnji s Meteor Grupom – Labud želimo pomoći da koliko god je to moguće budu zaštićeni na svojim radnim mjestima – kazao je Krešimir Lokas, predsjednik Uprave Vinoplod – Vinarije.

Osim donacije bolnici Vinoplod svoju solidarnost i društvenu odgovornost u ovim kriznim uvjetima iskazuje i kroz pomoć Crvenom križu, kao i pojačanom brigom o sigurnosti i zdravlju vlastitih zaposlenika.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.