Vikend sunčan, a studeni će najaviti zimu

Šibenik, 29. listopada 2016.
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Vedro je subotnje jutro u Šibeniku sa slabim sjeverozapadnim vjetrom i samo 10°C. Tolika je jutros temperatura zraka i u Vodicama, Primošten i Rogoznica mjere 11, Pirovac i Knin 9, Bilice 7, a Drniš samo 4°C.

U većem dijelu zemlje pretežno sunčano. Ujutro je u unutrašnjosti mjestimice moguća magla. Na Jadranuće puhati slaba i umjerena, ujutro ponegdje i jaka bura. Najviša dnevna temperatura na Jadranu između 18 i 22°C.

Na Jadranu će i sutra biti pretežno sunčano. Na moru slaba i umjerena bura, poslijepodne na otvorenom sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura zraka na moru između 9 i 14. Najviša dnevnaod na Jadranu između 18 i 22°C.

Ovaj vikend bit će sunčan sa hladnim jutrima i ugodno toplim danima. Po dugoročnim prognozama od ponedjeljka će i dnevne temperature biti malo niže. Na blagdan Svih svetih očekuje se sunčano vrijeme sa uglavnom slabim dnevnim vjetrom. U srijedu na Dušni dan bit će onblačnije, dok četvrtak donosi cjelodnevnu kišu, obilniju u popodnevnim satima. Studeni će, izgleda, pokazati zube i spustiti najviše dnevne temperatura ispod 18°C.

prognoza


Pratite nas i na društvenim mrežama: