SDP je okupljen oko zajedničkog cilja

Vidović koordinator za devetu izbornu jedinicu, iz SDP-a kažu da idu po pobjedu na parlamentarnim izborimaFoto: arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Saborski zastupnik Franko Vidović bit će koordinator za devetu izbornu jedinicu na predstojećim parlamentarnim izborima, odlučeno je danas na sjednici predsjedništva te stranke.

Nakon uspjeha na europarlamentarnim izborima i uspjeha našeg kandidata na predsjedničkim, SDP je danas započeo put prema novoj pobjedi, onoj na parlamentarnim izborima, koja će hrvatskim građanima donijeti dugo očekivane promjene, rekao je nakon sjednice predsjedništva SDP-a glavni tajnik stranke Nikša Vukas i dodao kako su potpuno spremni za preuzimanje odgovornosti u Hrvatskoj, piše portal 24 sata.

– Danas smo napravili prvi korak i odabrali smo koordinatore za parlamentarne izbore po izbornim jedinicama, a sada nam predstoji osnovati izborni stožer. Naš program i naši ljudi su najveći kapital s kojim idemo na parlamentarne izbore – istaknuo je Vukas te naglasio kako će se boriti za socijaldemokratske i europske vrijednosti.

On će biti koordinator za prvu izbornu jedinicu, za drugu Rajko Ostojić, koordinator za treću izbornu jedinicu je Željko Kolar, za četvrtu Domagoj Hajduković, za petu Vinko Grgić, za šestu Davorko Vidović, za sedmu Zlatko Komadina, osmu Erik Fabijanić, devetu Franko Vidović i desetu Arsen Bauk, piše 24 sata.

– SDP je okupljen oko zajedničkog cilja i vodimo se načelima antikorupcije i antifašizma te vrijednostima koje će našem društvu donijeti jednakost, pravednost i napredak. Naša najveća snaga su ljudi, konstantno smo na terenu, znamo koji su njihovi problemi i potrebe – izjavio je Vukas te dodao kako su sigurni da će većina građana ponovno odabrati živjeti u dobrom društvu, u normalnoj državi.

– Već imamo formirane savjete za sva bitna područja koji su sastavljeni od stručnih, profesionalnih i najboljih stranačkih kadrova te su u nekoliko godina proizveli brojne zakonske prijedloge i inicijative, koje ćemo provesti kad dođemo na vlast – rekao je Vukas i zaključio kako je cilj SDP-a građanima osigurati mogućnost da žive bolje i od Hrvatske stvoriti prosperitetnu državu u kojoj se ostaje.

Glavni tajnik stranke osvrnuo se i na protekle predsjedničke izbore koji su bili uspješni za SDP i njihovog kandidata.

– Stranka je podržala Milanovića i dala mu svu potrebnu potporu, od tehničke i operativne, preko financijske do iskrene i bezrezervne javne podrške – istaknuo je Vukas uz dodatak kako su u kampanji sudjelovali najistaknutiji ljudi, zastupnici, članovi i volonteri, što je značajno doprinijelo rezultatu Zorana Milanovića.

– Sa Zoranom Milanovićem kao predsjednikom Hrvatska konačno kreće u smjeru koji je normalan i progresivan, a taj trend nastavljamo pobjedom na parlamentarnim izborima – zaključio je glavni tajnik SDP-a Nikša Vukas.


Pratite nas i na društvenim mrežama: