Pušten je nakon obrade

VIDEO Policija kod FINA-e privela jednog od prosvjednika protiv epidemioloških mjera

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ispred Fine je jutros dvadesetak ljudi prosvjedovalo protiv obaveznih covid povrda, a kako nam javlja čitatelj, ubrzo je došla i policija.

– Tri policajca su, dok su najnormalnije obavljala svoj posao, doslovce stjerana u kut od strane prosvjednika. Vikali su kako je ovo fašizam, kako ne mogu platiti svoje račune, a kada je jedan od policajaca zatražio na uvid osobnu jednog prosvjednika, nastao je pravi kaos. U jednom trenutku su čak vikali da policajac gura prosvjednika, a na svoje oči sam vidio da to nije istina. Uskoro su gotovo svi prosvjednici urlali kako su vidjeli da ga je policijac gurnuo – kaže nam.

Kako nam priča čitatelj, uskoro je jednog prosvjednika policija mirno, bez lisica i ikakvog nasilja, krenula voditi prema autu, a onda se cijela skupina spustila zajedno s njim.

– Snimali su mobitelima, govorili da se radi o represiji i slično – bilo je jako neugodno – govori nam očevidac.

O događaju se očitovala i Policijska uprava šibensko-kninska.

– Sukladno odluci Stožera civilne zaštite RH o propisanim uvjetima za ulazak i boravak u službenim prostorijama u kojima RH ili jedinice lokalne ili područne samouprave imaju većinski udio, osoba koja je 17. studenog htjela ući u prostorije FINA-e u Šibeniku nije ispunila uvjete za ulazak i boravak. Policija je na mjesto događaja došla na poziv osobe iz navedene institucije, utvrdila činjenično stanje te je postupala radi sprječavanja remećenja javnog reda i mira. Jedna osoba je dovedena u prostorije policije i nakon prekršajne obrade puštena – kazao je glasnogovornik PU šibensko-kninske Šime Pavić.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.