Vjetar nosi sve pred sobom

VIDEO Nevrijeme uz grmljavinske pljuskove pogodilo Šibenik, jak vjetar bacio ogradu u centru gradaFoto: Šibenik meteo
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Jako nevrijeme praćeno grmljavinom večeras nešto prije 22 sata pogodilo je Šibenik i širu okolicu. Vjetar nosi sve pred sobom, a u kratkom periodu pala je i velika količina kiše.

– Ogradu koja ograđuje Poljanu i materijal vjetar je bacio na cestu, ali na terenu je već policija – kazao nam je čitatelj.

Fronta je osobito jako pogodila područje od Šibenika do Splita. Bila je praćena olujnim udarim vjetra, a mjerne postaje Crometeo udruge lokalno su zabilježile olujne udare sjeverozapadnog vjetra, odnosno tramontane do 100 kilometara na sat.

 

Kaos na Poljani – SNAGA Šibenski portal

Kaos na Poljani

U drugom dijelu noći očekuje se raskidanje naoblake pa će najveći dio subote proteći uz pretežno sunčano vrijeme. Slaba do umjerena bura tijekom jutra uz obalu i na moru okrenuti će na slab do umjeren sjeverozapadnjak, navečer ponovno na cijelom području slaba bura. Temperature zraka biti će slične današnjima i kretati se od 21 do 28 stupnjeva.

 

Nedjelja donosi djelomice do pretežno sunčano vrijeme uz visoku naoblaku. Uz slab do umjeren sjeverozapadnjak i buru temperature zraka će biti u laganom porastu i kretati se od 21 do 29 stupnjeva, piše Šibenik meteo.


Pratite nas i na društvenim mrežama: