Top Gun na hrvatski način

VIDEO Iz vojske su nam poslali Višnjićev video iz aviona. Stvarno je vrtoglavo atraktivan

Iz Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su nam video Gorana Višnjića iz kokpita Pilatusa u sastavu akrobatske skupine ”Krila Oluje”. Šibenski glumac, koji se proslavio i u Hollywoodu, bio je dio mnogih akrobacija, a mi smo montirali najatraktivnije dijelove u jedan video.

Podsjetimo, Višnjić je u petak letio s Krilima Oluje te se iznad Šibenika javio Šibenčankama i Šibenčanima pozivajući ih na današnji (subota) akrobatski show na šibenskoj rivi u 19.30 sati u povodu zatvaranja Međunarodnog dječjeg festivala.

Blago je reći da je glumac bio oduševljen letom s Krilima Oluje, a nakon izlaska iz zrakoplova kazao je da je bez riječi te da mu se to vrlo rijetko događa. Naravno, nakon desetak minuta došao je sebi, ali oduševljenje i osmijeh nije mogao skriti.

Let akrobatskim avionom bio je, ističe, njegov dječački san, a zanimljivo je da je letio i u F-18 s američkom skupinom Blue Angels.

– Tko ne bi ovakvo nešto htio probati. Bio sam tijekom leta svjestan koliko je ovo rijetko i koliko se ovo rijetko događa nekom čovjeku koji nije pilot. I sretan sam i zahvalan što mi je ovo omogućeno. Kad su bili blizu u zraku, to onda postane zeznuto… Ne morate biti pilot, vidite kako to izgleda. Jedna greškica i pomak krilom dovodi do nesreće, nema izbacivanja sa sjedalom, ideš dolje… Onda kažeš sebi, dečki su dobri, imaju 60 tisuća sati letenja, imam povjerenja u njih, u mehaničare, Hrvatsku vojsku,… i izguraš do kraja – kroz smijeh je rekao šibenski glumac s američkom adresom.

Njegov pilot bojnik Zvonimir Mravunac naglasio je kako mu je bila posebna čast uživati u letu s glumcem.

– Goran je bio oduševljen, pun emocija. Ovo uopće nije bila gluma jer ne možete sakriti oduševljenje u ovakvim situacijama. Nadam se da će ga ovo potaknuti na razmišljanje o snimanju nekog hrvatskog Top Guna – poručio je bojnik Mravunac.

Uostalom, pogledajte video i uvjerite se sami…

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.