VIDEO ATP-ov autobus vozio treso po magistrali. Policija ga otpratila na tehnički…

Snimku autobusa Autotransporta Šibenik kako vozi ukoso po dijelu Jadranske magistrale poznatijem kao ‘tri trake’, a iza njega je policijski automobil u pratnji pod rotacijom, poslao nam je čitatelj Šibenskog portala.

Od Sanje Baljkas, policijske službenice ovlaštene od strane glasnogovornice Policijske uprave šibensko-kninske, doznajemo kako je autobus najvjerojatnije neispravan.

– Postupanje je u tijeku, a sumnja se da je vozilo neispravno, stoga će biti prepraćeno na izvanredan tehnički pregled – kazala je Baljkas.

Inače, to je posljednji u nizu problema s Autotransportovim autobusima koji su u posljednje vrijeme sve učestaliji. Podsjetimo, početkom prosinca u potpunosti je u Danilo Kraljicama izgorio ATP-ov bus u kojem je bilo 20 učenika, no svi su uspjeli izaći na vrijeme. Potom je nasred ceste kod šibenske pijace stao autobus kojemu je iz motora iscurilo ulje, da onda je protekle subote zadimilo iz motora ATP-ovog kombija u Ulici fra Jerolima Milete, zbog čega su morali intervenirati i vatrogasci.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.