Želi pravednije i poštenije društvo

Vedran Milković kandidat za dopredsjednika šibenskog HDZ-a pozvao kolege da daju podršku Branku Peranu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Pred unutarstanačke izbore u šibenskom HDZ-u stranačkim kolegicama i kolegama obratio se Vedran Milković kojiih je priopćenjem za javnost pozvao da na izborima glasaju za njega koji se kandidirao za dopredsjenika te za Branka Perana koji je kandidat za predsjednika šibenskog HDZ-a.

 

‘Po zanimanju sam diplomirani pravnik, rođen 1986.godine u Šibeniku, gdje i živim i imam namjeru i dalje živjeti, za razliku od mojih roditelja i moje sestre, koji su morali iseliti da bi mogli živjeti i danas rade i žive u Njemačkoj.

Moje uključivanje u nadolazeće izbore upravo je motivirano činjenicom da dam svoj doprinos u cilju ostanka naših sumještana u našem gradu, a ne da moraju napustiti svoj grad kao moji roditelji i  moja sestra, a to možemo samo ako stvorimo pravednije i poštenije društvo.

U tom uvjerenju pozivam Vas da podržite mene za dopredsjednika, a gospodina dr.sc. Branka Perana za Predsjednika, GO HDZ-a grada Šibenika, na čemu Vam se unaprijed zahvaljujem’ – napisao je Vedran Milković.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.