Osam osnovnih na daljinu

Većina srednjoškolaca u županiji u ponedjeljak se vraća u školske klupe

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Stožer civilne zaštite Šibensko-kninske županije jutros je uputio dopis ravnateljima i osnivačima svih škola u županiji u kojem je tražio da sami odaberu model po kojem će od ponedjeljka nastaviti nastavu.

Srednje i osnovne škole u Šibensko-kninskoj županiji, kojima je osnivač Županija, tako će od ponedjeljka raditi prema A i C modelima, dok će se u nekim školama kombinirati oba modela.

Gimnazija Antuna Vrančića, Ekonomska škola, Prometno-tehnička, Srednja strukovna škola, Ivana Meštrovića Drrniš, Srednja strukovna škola kralja Zvonimira Knin, Lovre Montija Knin i Glazbena škola Ivana Lukačića radit će po modelu A.

Medicinska škola radit će po modelu C, Industrijsko-obrtnička i Turističko ugostiteljska kombinirano model A i C, dok će Tehnička škola model A, izuzev jednog razreda koji je u izolaciji i radit će po modelu C.

Što se tiče osnovnih škola prema modelu A radit će škole u Čistoj Velikoj, A.M.Petropoljskog u Drnišu, Pirovac, Primošten, Rogoznica i Unešić, dok će škole u Murteru, Kistanjama, Kninu, Skradinu, Tisnom, Vodicama i OGŠ Krsto Odak Drniš prema modelu C.

Po podacima koje je Stožer prikupio tijekom prošlog tjedna, kada se nastava odvijala u školama, bilo je oko 200 covid pozitivnih učenika.

Što se tiče osnovnih škola kojima je osnivač Grad Šibenik, u osam će se nastava odvijati na daljinu.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.