Vapaj za šezdesetak radnika: Prijavite se za posao, ove firme hitno zapošljavaju

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

DIV Grupa d.o.o., daleko je najveća grupacija specijalizirana za preradu, proizvodnju i trgovinu vijčane robe te ostalih strojnih dijelova i metalnih proizvoda i brodogradnje. Trenutno ima 12 raspisanih pozicija u Kninu. Traženi su djelatnici referent ljudskih resursa,  automatičar/programer za PLC sustave, kontrolor kvalitete, te brojni drugi. Koji? Provjerite na linku i aplicirajte.

Brodosplit d.d. zapošljava na više od 20 pozicija u Splitu. Traže se, između ostalih, arhitekt, referent projektne nabave, inženjer u pogonu. U posljednjih je sedamdesetak godina brodogradilište isporučilo više od 450 brodova s ukupnom nosivošću većom od 10 milijuna tona. Čak 80 posto proizvodnje Brodosplita odnosi se na inozemne naručitelje, a mnogi od ovih brodova dobili su priznanja od uglednih međunarodnih institucija. Samo u posljednjih dvadesetak godina, deset je brodova sa splitskih navoza na listama najboljih projekata u svojim kategorijama. Vjerujemo da imate dovoljno motiva da se priključite ovom dinamičnom timu. Provjerite sva dostupna radna mjesta na linku i na vrijeme se prijavite.

Autotrans d.o.o. – Rijeka, jedan od vodećih autobusnih prijevoznika i član međunarodne grupacije Arriva Deutsche Bahn, zapošljava vozača autobusa u Dalmaciji, točnije u Splitu i na Braču. Arriva se ubraja među najveće operatere u putničkom prometu u Europi, a u Hrvatskoj upravlja voznim parkom od 600 autobusa i zapošljava 1400 djelatnika. Svaki djelatnik Arrive dio je globalnog tima, čije su temeljne vrijednosti timski rad i zadovoljstvo korisnika visokom kvalitetom usluge. Želite li se pridružiti ovom uspješnom timu? Kliknite na link i provjerite oglas.

Ugostiteljski objekt ‘Villa Paškal’ za svoj tim traži pizza majstora, pomoćnog kuhara, konobara, sobara. U sklopu ovog objekta nalazi se štekat na samoj morskoj obali, na kome se u večernjim satima priređuju zabave za cijenjene goste. Također i restoran, villa ‘A’, ispred koje se nalazi bazen te villa ‘B’. Riječ je o atraktivnom ugostiteljskom objektu u Zaostrogu. Više detalja možete pronaći na linku.

Art hotel iz Splita u potrazi je za pomoćnim kuharom/radnikom i sobaricom. Tražene osobe karakterno trebaju biti smirene, ljubazne, sklone timskom radu i predane poslu. Poželjno je prijašnje iskustvo na traženim poslovima, pa ako ste zainteresirani za rad u ugostiteljstvu, ove prilike ne biste trebali propustiti. Prijavite se.

Kamen Benkovac d.o.o. zapošljava na 9 pozicija u Benkovcu.  Djelatnik za slaganje i sortiranje kamena u kamenolomu, voditelj/ica građevinskih radova, djelatnik za ugradnju kamena, tek su nekoliko pozicija koje su vam raspoložive za prijavu. Sve ponuđene natječaje možete provjeriti na linku i prijaviti se brzom prijavom, najkasnije do 22. lipnja.

Mamma Mia d.o.o., ugostiteljski je objekt iz Zadra, koji nudi gastro delicije i birana vina. Trenutno  zapošljava na tri pozicije i traži djelatnike za radna mjesta: pizza majstor, grill majstor i kuhar. Ako se pitate kako se možete prijaviti, to je vrlo lako – kliknite na brzu prijavu kod odabranog natječaja i predajte svoj životopis i molbu za posao.

Kera Term trgovina d.o.o., tvrtka je osnovana 2005. godine s vizijom stvaranja trgovačkog lanca prepoznatljivog po kvaliteti ponude keramičke i sanitarne opreme. Za svoj prodajni centar u Zadru zapošljava trgovca na odjelu centralnog grijanja i trgovca na odjelu keramičke i sanitarne opreme. Plaća iznosi 5.000 kuna, a kako se možete prijaviti, doznajte klikom na odabrani natječaj.

Ugostiteljski obrt Kruške i jabuke, à la carte restoran smješten u Zaton Holiday Resortu, zapošljava servira. Odabranu osobu za ovo radno mjesto očekuje posluživanje hrane, priprema i postavljanje stolova, briga o čistoći restorana i inventara. Osigurani su vam smještaj, prijevoz i topli obroci. Ako smo vas motivirali za prijavu, kliknite na brzu prijavu i aplicirajte.

Plodine d.d. trenutno imaju 8 raspisanih pozicija u Kaštel Štafiliću i u Pakoštanima. Traženi su kadrovi: poslovođa, zamjenik poslovođe, prodavač, konobar,… Doprinos svakodnevnim izuzetnim rezultatima ove kompanije temelji se na visokoj motivaciji, predanom radu i povjerenju tima. Ukoliko želite biti dio ovog tima, svakako provjerite sve ponuđene pozicije i na vrijeme aplicirajte.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.