Ne dolazite u službene prostorije

Upute šibenske policije za obavljanje upravnih poslova: ‘Koristite sustav e-Građani’

Mup.hr

Radno vrijeme upravnih poslova u sjedištu Policijske uprave šibensko-kninske i u policijskim postajama za sada ostaje nepromijenjeno, no pozivaju se građani da u službene prostorije dolaze samo ukoliko postoji potreba za žurnim rješavanjem pojedinih upravnih poslova.

Ulazak stranaka u prostorije u kojima se obavljaju upravnih poslovi organizirat će se na način da se stranke pušta u prostorije pojedinačno ili eventualno u manjim grupama, priopćeno je iz PU šibensko-kninske.

Građani se pozivaju da za pojedine upravne poslove koriste sustav e-Građani, te da ne dolaze u službene prostorije ukoliko njihova prisutnost nije nužna nego da se za to obrate pismenim putem ili putem elektroničke pošte na adresu sibensko-kninska@ policija.hr, odnosno telefonski radi dobivanja informacija.

Pozivamo građane da se pridržavaju navedenih preporuka, kako radi vlastite sigurnosti, tako i radi sigurnosti službenica na šalterima za obavljanje upravnih poslova, sve ostale informacije možete potražiti OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.