Vikend ugodan i natprosječno topao

Unutrašnjost Dalmacije danas će se grijati na 24 °C, a s večernjim satima nedjelje stiže promjena

Sunčano vrijeme s dnevnom temperaturom oko 20 °C na obali, a u unutrašnjosti i do natprosječna za ovo doba godine 24 °C, nastavit će se i tijekom subote. U večernjim satima nedjelje stiže lagana južina i oblaci, pa do večeri može pasti malo kiše uglavnom na srednjedalmatinskim otocima, a u noći na ponedjeljak i tijekom ponedjeljka i drugdje.

Jutarnje temperature u županiji kretale su se od 6 °C, koliko su mjerili Bilice, Drniš i Dubrava, pa sve do 12 °C koliko je izmjereno na Promini, a najtoplija je jutros bilo na Punta Planki gdje je postaja Šibenik Metea izmjerila 14 °C. Žaborić, Žirje, Brodarica, Kijevo, Vodice i Šibenik mjerili su 9 °C, Rogoznica i Krapanj 11 °C.

Ni veći dio nedjelje na Jadranu još neće biti znatnije promjene, osim što bi mnogi mogli osjećati laganu južinu, a i oblaka će većinom biti više nego u subotu. Do večeri malo kiše može pasti uglavnom na srednjodalmatinskim otocima, a u noći na ponedjeljak i tijekom ponedjeljka i drugdje. Na sjevernom će Jadranu zapuhati bura te jačati i širiti se prema jugu, gdje su pljuskovi i grmljavina mogući i u utorak, koji će na sjevernom Jadranu vjerojatno biti sunčan, javlja HRT.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.