Planirajte posjet unaprijed

Ulaznice za NP ‘Krka’ možete kupiti i online: ‘U samo nekoliko klikova zakoračite u svijet jednistvene prirode’

FOTO NP Krka
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ulaznice za Nacionalni park ‘Krka’, uz dosadašnju online prodaju na portalu Parkovi Hrvatske, možete kupiti i na službenim internetskim stranicama Parka. NP Krka obuhvaća  uži pojas gotovo cijelog toka rijeke Krke i donji tok rijeke Čikole. Pojedini lokaliteti međusobno su udaljeni više desetaka kilometara i razdvojeni prirodnim barijerama, a za obilazak i doživljaj cijelog Parka potrebno je više dana, te je zato dobro unaprijed planirati posjet.

Zahvaljujući online ulaznicama, posjetitelji mogu izravno ući u Park, bez čekanja u redu na recepciji. Time što ulaznicu mogu kupiti i preko službene stranice Parka, posjetitelji mogu – uz dostupnost aktualnih servisnih informacija, brzo i jednostavno pretraživanje sadržaja i pregledavanje fotografija – lakše planirati posjet. To je način na koji moderni posjetitelj bira svoje odredište i putuje, a prihvat gostiju organiziran je kako bismo posjetiteljima pružili jedinstven i neometan doživljaj prirode rekla je ravnateljica Nella Slavica.

Ulaznica se može kupiti najkasnije dan prije dolaska, a pri snalaženju, odabiru lokaliteta i kreiranju itinerara obilaska može vam pomoći informativna brošura sa svim potrebnim informacijama.

U košaricu može stati najviše devetnaest ulaznica, a kupnju treba obaviti za najviše dvadeset minuta. Ulaznicu ne treba printati, već se na ulazu može predočiti na mobilnom uređaju. Ulaznicu kupljenu u web-trgovini ne može se stornirati, niti se može naknadno mijenjati.

– Kupnjom ulaznice dajete svoj doprinos trajnoj zaštiti, očuvanju i unaprjeđenju Parka. Cijena ulaznice ovisi o dobu godine i lokalitetu za koji vrijedi, a razlikuju se i cijene individualnih i grupnih posjeta. Postoje jednokratna ulaznica za posjet svim lokalitetima u jednom danu, jednokratna ulaznica za posjet Roškom slapu, jednokratna ulaznica za manastir Krka, Burnum i Eko kampus ‘Krka’ u Puljanima i višednevna ulaznica, s kojom se Park može posjetiti tri puta u roku od sedam dana od dana kupovine s tim da se isti lokalitet može posjetiti samo jednom. Ulaznica za najposjećeniji lokalitet, Skradinski buk, može se iskoristiti i za jednokratni posjet svim kopnenim lokalitetima istoga dana – pojasnili su iz Parka.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.