'Mladi u EU'

Udruga mladih poziva vas da im se u nedjelju priključite akciji sadnje stabala u Minerskoj

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Udruga mladih ‘Mladi u EU’ trenutno provodi posljednji u nizu volonterskih projekata, a trenutno se u Šibeniku nalaze zajedno sa lokalnim volonterima, nalaze i volonteri iz šest europskih zemalja.

Tijekom dva tjedna koliko je predviđeno trajanje volonterskih aktivnosti, volonteri kroz akcije čišćenja i sadnju stabala žele promovirati  volonterizam, uključivanje u jačanje lokalne zajednice i brigu za okoliš.

U proteklim danima čistili su prostor bivše tvornice TEF, Martinsku te su krenuli sa pripremnim radnjama za sadnju stabala u uvali Minerska. Ovim putem još jednom bi pozvali zainteresirane građane da se odazovu te da se u nedjelju u 10.30 sati priključe akciji sadnje stabala. Navedena akcija biti će provedena u uvali Minerska.

U protekle tri godine na različitim volonterskim aktivnostima sudjelovalo je preko 60 volontera iz Hrvatske i inozemstva.

Navedeni projekt provodi udruga mladih ‘Mladi u EU’ u suradnji s JU ‘Priroda’ Šibensko-kninske županije, JU Tvrđava kulture Šibenik i Zeleni grad. Projekt je sufinanciran sredstvima programa Europske unije ‘Europske snage solidarnosti’.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.