Po jedan iz Knina, Biskupije i Primoštena

U županiji tri novooboljela, svi su pacijenti kninske bolnice

Na današnji dan još su tri osobe s područja Šibensko-kninske županije pozitivne na COVID-19. Riječ je o pacijentima iz OVB ‘Hrvatski ponos’ Knin, jedan je iz Knina, drugi s područja Općine Biskupija, a treći s područja Općine Primošten. Za sada je 12 pacijenata iz kninske bolnice pozitivno na koronavirus, priopćili su iz Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije.

Na Odjelu infektologije šibenske bolnice hospitalizirano je 11 osoba oboljelih od COVID-19, od kojih je jedna osoba na respiratoru i njihovo stanje je stabilno. Dva pacijenta su i dalje na respiratoru u KBC Split.

U zadnja 24 sata u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj zaprimljena je jedna dojava o kršenju mjera samoizolacije, provjerom je utvrđeno da nije bilo kršenja navedene mjere. I dalje apeliramo na građanstvo, ostanite kod kuće, izlazite samo ako je neophodno jer o nama samima ovisi koliko će ovo trajati.

Sve informacije vezane uz koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.