Aktivno 997 slučajeva

U županiji sedam pacijenata na respiratorima, najviše novooboljelih s područja Šibenika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 199 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije.

Testirano je 525 uzoraka.

Oboljele su 103 osobe s područja Šibenika, 28 osoba s područja Knina, 14 osoba s područja Drniša, 12 osoba s područja Vodica, devet osoba s područja Kistanja, šest osoba s područja Bilica, po pet osoba s područja Skradina i Biskupije, četiri osobe s područja Primoštena, tri osobe s područja Promine te po dvije osobe s područja Murtera, Tisnog, Ružića, Rogoznice i Tribunja.

Trenutno je 997 aktivnih slučajeva oboljenja. U šibenskoj bolnici liječi se 49 osoba, od kojih je sedam osoba na respiratoru, a pet osoba je na neinvazivnoj ventilaciji. U kninskoj bolnici liječi se 17 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 2526 osoba. Od toga je 2502 bliskih kontakata oboljelih, a za 24 osobe je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

 

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.