Sedam osoba na respiratoru

U županiji preminula jedna osoba, najviše novooboljelih na području Šibenika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U protekla 24 sata, na području županije 104 osobe oboljele su od COVID-19 infekcije, a u šibenskoj bolnici preminula je žena (1935. godište). Testirano je ukupno 339 osoba.

Oboljela je 71 osoba s područja Šibenika, deset osoba s područja Vodica, sedam osoba s područja Tisnog, pet osoba s područja Murtera, tri osobe s područja Rogoznice, po dvije osobe s područja Primoštena, Tribunja i Skradina te po jedna osoba s područja Bilica i Biskupije.

U šibenskoj bolnici liječi se 51 osoba, od kojih je sedam osoba na respiratoru, tri osobe su na terapiji visokim protokom kisika, a četiri osobe su na neinvazivnoj ventilaciji. U kninskoj bolnici liječi se šest osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno su 1763 osobe. Od toga je 1731 bliski kontakt oboljelih, a za 32 osobe je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.