Loše brojke

U županiji najviše oboljelih dosad: Imamo novih 127 slučajeva, najviše iz Šibenika i Knina

Ilustracija/Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Na području Šibensko-kninske županije u protekla 24 sata 127 osoba oboljelo je od COVID-19 infekcije – 38 osoba je s područja Knina, 42 osobe s područja Šibenika, 10 s područja Drniša, 4 iz Skradina, 5 iz Kistanja, po 3 s područja Vodica i Ružića, 2 osobe s područja Pirovca, po jedna osoba s područja općina Bilice, Primošten, Tisno, Rogoznica, Promina i Biskupija, priopćeno je iz Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije.

– Oboljelo je i pet korisnika Doma za starije i nemoćne osobe Oklaj i tri korisnika Doma za starije i nemoćne osobe  Knin. Također je oboljelo i šest osoba koje trenutno borave na području naše županije a prebivalište im je drugdje. 33 osobe se liječe na odjelu infektologije šibenske bolnice, nitko nije na respiratoru. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u samoizolaciji. Trenutno su 302 aktivna slučaja oboljenja od COVID-19 infekcije – priopćeno je iz Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije.

U posljednja 24 sata uzorkovano je 302 uzorka za testiranje na SARS-CoV-2 virus. Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno su 825 osobe.

– Molimo građane da se pridržavaju svih protuepidemijskih mjera – pozivaju iz županijskog Stožera.

Sve informacije vezane uz koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr


Pratite nas i na društvenim mrežama: