Aktivan 131 slučaj

U županiji danas velik broj novooboljelih, u šibenskoj bolnici preminuo muškarac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U protekla 24 sata, na području županije 29 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije, a u šibenskoj bolnici preminuo je muškarac (1937. godište). U posljednja 24 sata uzorkovana su i testirana 264 uzorka.

Radi se o 12 osoba s područja Šibenika, 11 osoba s područja Knina, po dvije osobe s područja Vodica i Pirovca te po jedna osoba s područja Murtera i Tisnog.

Trenutno je 131 aktivan slučaj oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječe se 23 osobe, od kojih je jedna osoba na respiratoru, dvije osobe su na terapiji visokim protokom kisika, a jedna na neinvazivnoj ventilaciji. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 206 osoba, od toga je 185 bliskih kontakata oboljelih, a za 21 osobu je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.