164 aktivna slučaja

U županiji 46 novooboljelih. Najviše ih je u Kninu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U protekla 24 sata, na području  županije 46 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije – 18 osoba s područja Knina, 12 osoba s područja Šibenika, četiri osobe s područja Unešića, po tri osobe s područja Vodica, Drniša i Tisnog te po jedna osoba s područja Bilica, Ružića i Kistanja.

Testirano je ukupno 273 uzorka.

Trenutno su 164 aktivna slučaja oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se 19 osoba, od kojih je jedna osoba na respiratoru, tri osobe su na terapiji visokim protokom kisika (HFNO-u), a jedna osoba je na neinvazivnoj ventilaciji (NIV-u). Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 420 osoba. Od toga je 397 bliskih kontakata oboljelih, a za 23 osobe je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.