Trenutno 689 aktivnih slučajeva

U županiji 36 novooboljelih u posljednja 24 sata. Preminule dvije osobe

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 36 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije: 21 osoba s područja Šibenika, pet osoba s područja Vodica, četiri osobe s područja Murtera, po dvije osobe s područja Primoštena i Skradina te po jedna osoba s područja Bilica i Tisnog.

Nažalost, u kninskoj bolnici preminuo je muškarac rođen 1950. godine, a u šibenskoj bolnici muškarac rođen 1944. godine, priopćio je Županijski stožer.

Trenutno je 689 aktivnih slučajeva oboljenja. U šibenskoj bolnici liječi se 61 osoba, od kojih je osam osoba na respiratoru, jedna osoba je na neinvazivnoj ventilaciji (NIV-u), a dvije osobe su na terapiji visokim protokom kisika (HFNO-u). U kninskoj bolnici liječi se 17 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno su 1253 osobe. Od toga je 1233 bliskih kontakata oboljelih, a za 20 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 114 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.