Na respiratoru 12 pacijenata

U županiji 270 novooboljelih u posljednja 24 sata. Na liječenju u bolnicama 54 osobe

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 270 osoba je oboljelo od COVID- 19 infekcije od 681 testiranog uzorka; 115 osoba s područja Šibenika, 45 osoba s područja Drniša, 28 osoba s područja Vodica, 18 osoba s područja Knina, 13 osoba s područja Tisnog, devet osoba s područja Kistanja, osam osoba s područja Primoštena, po sedam osoba s područja Bilica i Murtera, po pet osoba s područja Skradina i Unešića, po tri osobe s područja Pirovca, Tribunja i Promine te jedna osoba s područja Rogoznice.

Trenutno je 1112 aktivnih slučajeva oboljenja. U šibenskoj bolnici liječe se 42 osobe, od kojih je 12 osoba na respiratoru. U kninskoj bolnici liječi se 12 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji, izvijestio je Županijski stožer.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 2265 osoba. Od toga je 2224 bliskih kontakata oboljelih, a za 41 osobu je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.


Pratite nas i na društvenim mrežama: