Na infektologiji 32 osobe

U županiji 26 novih slučajeva zaraze. U samoizolaciji gotovo tisuću ljudi

Na području Šibensko-kninske županije u protekla 24 sata zabilježeno je 26 je novih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. Oboljelo je 10 osoba koje imaju prebivalište na području Šibenika, po dvije osobe s područja Drniša i Knina te po jedna s područja općina Biskupija i Pirovac. Oboljelo je i sedam korisnika doma za psihički bolesne odrasle osobe Mihek u Pirovcu i dvoje korisnika doma za starije i nemoćne osobe u Kninu. Također je oboljela osoba koja radi u našoj županiji, a prebivalište joj je u susjednoj, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije.

– Trenutno je 317 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. Na odjelu infektologije šibenske bolnice liječe se 32 osobe. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji. Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno su 979 osoba. U posljednja 24 sata uzorkovano je 70 uzoraka na SARS-CoV-2 virus. Molimo građane da se pridržavaju svih protuepidemijskih mjera – pozivaju iz županijskog Stožera.

Sve informacije vezane uz koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.