190 aktivnih slučajeva

U županiji 19 novooboljelih, na odjelu infektologije liječi se 18 osoba

Ilustracija/Arhiva

U protekla 24 sata na području naše županije 19 osoba oboljelo je od COVID-19, priopćili su iz Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije.

Oboljelo je šest osoba s područja Šibenika, četiri s područja Knina, po tri s područja Drniša i Pirovca te jedan korisnik Cvjetnog doma u Šibeniku.

Također, zaražene su i dvije osobe koje trenutno borave na području naše županije, a prebivalište im je drugdje, kao i jedna osoba s prebivalištem u Šibeniku koja boravi u drugoj županiji gdje se i zarazila.

Na odjelu infektologije šibenske bolnice liječi se 18 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u samoizolaciji. Trenutno je 190 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije.

U posljednja 24 sata uzorkovana su 164 uzorka za testiranje na SARS-CoV-2 virus, a pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno su 333 osobe. Sve informacije vezane uz koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.