Najviše oboljelih s područja Knina

U županiji 139 novooboljelih, u šibenskoj bolnici preminula žena

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U protekla 24 sata, na području županije 139 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije, a u šibenskoj bolnici preminula je žena (1938. godište).

U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 359 uzoraka.

Oboljelo je 56 osoba s područja Knina, 27 osoba s područja Drniša, 23 osobe s područja Šibenika, sedam osoba s područja Ružića, šest osoba s područja Kistanja, četiri osobe s područja Unešića, po tri osobe s područja Biskupije i Promine, po dvije osobe s područja Ervenika, Vodica i Primoštena te po jedna osoba s područja Tribunja, Tisnog, Bilica i Murtera.

Trenutno je 1670 aktivnih slučajeva oboljenja. U šibenskoj bolnici liječe se 63 osobe, od kojih je 15 osoba na respiratoru. U kninskoj bolnici liječi se 15 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 2710 osoba. Od toga je 2621 bliski kontakt oboljelih, a za 89 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: