Testirano 200 uzoraka

U županiji 13 novooboljelih u posljednja 24 sata. Na liječenju 23 osobe

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 13 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije; šest osoba s područja Šibenika, dvije osobe s područja Bilica te po jedna osoba s područja Knina, Vodica, Skradina, Unešića i Rogoznice, izvijestio je Županijski stožer.

Trenutno je 169 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječe se 23 osobe, od kojih je jedna osoba na respiratoru, dvije osobe na terapiji visokim protokom kisika (HFNO-u) te dvije osobe na neinvazivnoj ventilaciji (NIV-u). Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 286 osoba. Od toga je 251 bliski kontakt oboljelih, a za 35 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 200 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.