Jučer uzeto samo 17 uzoraka na COVID-19

U zadnja 24 sata u našoj županiji 58 novooboljelih, najviše u Šibeniku

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 58 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije od kojih je 29 ih je s područja Šibenika, 10 s područja Knina, sedam s područja Drniša, pet s područja Vodica, tri osobe su s područja Murtera te po jedna osoba s područja Skradina i Biskupije. Oboljela je i korisnica Centra za inkluziju Šibenik, kao i štićenik Doma za psihički bolesne odrasle osobe Mihek u Pirovcu.

Trenutno je 558 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije, izvjestio je županijski Stožer. U šibenskoj bolnici se liječi 41 osoba, od kojih su tri osobe na respiratoru, a u kninskoj bolnici trenutačno se liječe 22 osobe. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutačno je 2300 osoba. U posljednja 24 sata uzorkovano je 17 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.

Iz Stožera i dalje mole građane da se pridržavaju svih protuepidemijskih mjera.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.