Zadar za Zagreb nominirao Šibenčanina

U zadarskom SDP-u zakuhalo zbog Franka Vidovića. Tražili smo njegov komentar

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Franko Vidović, koordinator SDP-a za IX. izbornu jedinicu nije želio komentirati činjenicu da ga je zadarska Županijska organizacija kandidirala za Sabor na izborima koji će biti održani 5. srpnja.

– Nemam nikakvog komentara. U pitanju je IX. izborna jedinica, nema tu ni Zadra ni Šibenika. Riječ je o unutarstranačkom procesu i takve stvari ne komentiram dok ne budu donesene odluke. Mogu jedino zahvaliti zadarskom SDP-u na kandidaturi – kratko je kazao Vidović.

Dio SDP-ovaca u Zadru, čini se, nije zadovoljan odlukom da njihov kandidat bude Šibenčanin Vidović pa je istaknuti član stranke i gradski vijećnik u Zadru Jure Zubčić na svom Facebook profilu napisao da su prijedlozi njegove stranke protivni interesima njegovog Zadra.

– Već dvadeset godina šutimo za dobrobit stranke. A nažalost, pokazalo se da ništa od te dobrobiti nismo dobili. Vidi se to i danas s prijedlozima zadarske ŽO SDP-a koji je predlozio Franka Vidovića iz Šibenika, ali ne i jednu od najaktivnijih saborskih zastupnica u Hrvatskoj Sabinu Glasovac. Pričati o tome zašto moj prijedlog za gradskog vijećnika Erola Gašija nije prošao nema smisla. Dovoljno je napisati da nije prošao. Točka. Županijski SDP danas. Šutjeti za dobrobit stranke? Opet? Ovaj put za dobrobit stranke treba govoriti. Jasno i glasno. Točka. Kad su prijedlozi moje stranke protivni interesima mog grada, moja obveza je da govorim – napisao je Zubčić.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.