U Šibeniku održano predavanje ‘Što žene žele’, a na to teško pitanje pokušala su odgovoriti i dva muškarca

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Predavanje ‘Što žene žele’ Sanele Dropulić, direktorice Virtualnog ženskog poduzetničkog centra privuklo je večeras u šibensku vijećnicu petnaestak Šibenčanki  i dva muškarca, od kojih je jedan bio župan Goran Pauk.

Predavanjima ‘Što žene žele’ cilj je jačanje suradnje među ženama i međusobnog uvažavanja, a  sve kako bi se razgovaralo o položaju žena u društvu, kao i rješenjima za smanjenje diskriminacije žena.

– Cilj nam je probuditi i povezati žene za zajedničku suradnju i međusobno djelovanje jer nama bolji položaj u hrvatskom društvu neće nitko pokloniti, već se žene za njega moraju izboriti. Ovo je predavanje koje osvješćuje žene o današnjem položaju u društvu i svemu onome sve žena može ukoliko pronađe unutarnju snagu kada shvati da jedine prepreke leže u našim glavama – istaknula je Dropulić.

zene poduzetnice

Sanela Dropulić zahvalila je županu što podržava rad Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, a na početku predavanja župan je zajedno s Aleksandrom iz Vukovara pokušao odgovoriti na pitanje predavačice ‘što žene žele’.

Iako je i sama rekla da bi onome tko odgovori na to pitanje trebalo dati nagradu, gospodin Aleksandar kazao je kako žene žele potporu, a župan kako ‘žene žele biti žene’.


Pratite nas i na društvenim mrežama: