U potrazi ste za poslom? Provjerite koje tvrtke zapošljavaju ovog tjedna

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Forol maziva d.o.o. traži regionalnog voditelja prodaje (m/ž) za Dalmaciju. Prijave su otvorene do 21. siječnja. Riječ je o terenskom poslu na području Dalmacije, a potrebna je vozačka dozvola B kategorije i status aktivnog vozača/ice te minimalno srednja stručna sprema. Traži se poznavanje rada na računalu te dobre komunikacijske i prodajne vještine. Prednost imaju kandidati sa iskustvom rada i dobro poznavanje rada na terenu na istim ili sličnim poslovima (minimalno pet godina). Prijavite se ovdje. 

Vonpharma HR d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika za dodatke prehrani (m/ž) u Dalmaciji. Rad se provodi uglavnom na terenu, a osoba mora biti izrazito komunikativna i organizirana. Odabrani kandidati bit će educirani o osobnom razvoju, ljekarnama, dodacima prehrani i ostalim poslovima. Poslodavac nudi rad u ugodnom timu, a očekuje se viša ili visoka stručna sprema, kreativnost, samoinicijativnost, neovisnost, organiziranost, proaktivnost, poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Rok prijave je 9. veljače. Prijavite se.

Mlinar zapošljava pekara (m/ž) u Šibeniku. Potrebno je srednja stručna sprema i spremnost na rad u smjenama, noćni rad, rad vikendom i praznicima. Poslodavac nudi poticajno radno okruženje, mjesečne nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete, jubilarne nagrade, loyalty karticu, osigurava radnu odjeću i obuću te deterdžent za pranje i ostalo. Rok prijave je 8. veljače. Prijavite se ovdje.

Tvrtka wpd windmanager Croatia d.o.o. traži tehničara u energetskom postrojenju (VE) (m/ž). Mjesto rada je Šibenik. Prijave su otvorene do 23. siječnja. Posao obuhvaća preglede stanja vjetroagregata (zahtjeva penjanje), preglede stanja trafostanica, praćenje rada sustava SCADA, vođenje evidencije za vjetroagregate i ostalo. Potrebna je srednja stručna sprema elektrotehnike i dvogodišnje radno iskustvo. Prijavite se putem linka.

Plodine d.d. traže skladišno transportnog radnika (m/ž) i voditelja odjela mesnice (m/ž) u Šibeniku. Prijave su otvorene do 22. siječnja. Očekuje se višegodišnje radno iskustvo, izražena komunikativnost i razvijene prodajne vještine, spremnost na timski rad, upornost u radu i odanost poslodavacu te srednja školska sprema. Nudi se stimulativno radno okruženje, stimulativna plaća i mogućnost daljnjeg stručnog usavršavanja i napredovanja. Prijavite se na željeni posao ovdje.

West vision d.o.o. zapošljava konobare (m/ž) u Šibeniku. Posad obuhvaća posluživanje hrane i pića. Poželjno je radno iskustvo. Očekuju se komunikativnost, odgovornost, pouzdanost, uslužnost, spremnost na timski rad. Potražite detalje na linku.

Matell dental centar investicije d.o.o. traži doktora (m/ž) dentalne medicine u Vodicama. Rok prijave je 14. veljače. Poželjno je radno iskustvo. Provjerite detalje na linku.

Tre Allegri traži ugostiteljskog djelatnika (m/ž) za rad u Vodicama. Prijaviti se možete najkasnije do 22. siječnja. Posao se sastoji od posluživanja gostiju sukladnom propisanim pravilima i standardima, održavanje čistoće i urednosti radnog prostora i opreme, osiguravanje primjene propisanih i zadanih standarda u ugostiteljstvu i slično. Pogledajte kako ostvariti prijavu ovdje.

Olympia Vodice d.d. zapošljava čistača/ spremača (m/ž) i  sobara (m/ž) za rad u Vodicama. Prijave su otvorene do 22. siječnja. Potrebno je više izvršitelja, a poslodavac organizira i prijevoz po potrebi. Potražite više ovdje.

Liquidis projekti d.o.o. zapošljavaju u Vodicama: spremač (m/ž) u hotelu, pomoćni kuhar (m/ž), recepcionar (m/ž), referent u odjelu prodaje i marketinga (m/ž). Traži se više izvršitelja. Provjerite kako aplicirati putem linka.

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

 

 

 

 

 

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.