Do travnja

U petak počinju radovi na zadnjoj dionici Aglomeracije u Crnici i nova prometna regulacijaFoto: ilustracija
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Radovi na križanju ulica Paška Trlaje i Stipe Ninića završavaju u petak, a istovremeno će započeti radovi na završnoj dionici Aglomeracije u Crnici, u Ulici Ive Zaninovića na potezu od Doma zdravlja do križanja s Ulicom Stipe Ninića, izvijestili su iz Vodovoda i odvodnje.

Planirano je da svi radovi zamjene vodovodne i kolektorske mreže te elektroinstalacija na ovoj dionici završe do 2. travnja, a završetkom ove dionice svi planirani radovi u sklopu projekta Aglomeracija u Crnici bit će završeni. Od petka 29. siječnja, zbog izvođenja radova za sav promet se zatvara Ulica Ive Zaninovića te na snagu stupa nova privremena prometna regulacija.

Iz Ulice kralja Zvonimira do završetka radova neće biti moguće prometovati prema Crnici (niz Dom zdravlja). Do parkirališta Sv. Nedjeljica i Ulice Paška Trlaje moći će se pristupiti iz pravca Crnice ulicama Ivana Meštrovića i Stipe Ninića, koje privremenom regulacijom postaju dvosmjerne. Promet Ulicom Paška Trlaje do parkirališta Sv. Nedjeljica bit će jednosmjeran, semaforima reguliran, uz naizmjenično propuštanje vozila.

 

Obzirom na širinu ulica na pojedinim mjestima pozivamo sve sudionike u prometu na poseban oprez i propuštanje pješaka. U Ulici Stipe Ninića, od križanja s Ulicom Ive Zaninovića do Ulice Paška Trlaje u tijeku je izvođenje završnih radova spajanja kućnih priključaka. Završetak radova na ovoj dionici se očekuje do 20. veljače. Do sada je u Crnici postavljano gotovo 2,8 kilometara novih vodovodnih i kanalizacijskih cijevi, te zamijenjeno preko 260 kućnih priključaka.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: