438 aktivnih slučajeva

U našoj županiji skok broja novooboljelih. U šibenskoj bolnici 38 pacijenata

FOTO: Ilustracija/ Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije, 79 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije; 31 osoba s područja Šibenika, 13 osoba s područja Knina, 12 osoba s područja Drniša, osam osoba s područja Vodica, tri osobe s područja Unešića, po dvije osobe s područja Tisnog, Bilica, Tribunja, Ružića i Kistanja te po jedna osoba s područja  Skradina i Primoštena.

Trenutno je 438 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se 38 osoba, od kojih su tri osobe na respiratoru, a četiri osobe su na terapiji visokim protokom kisika. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 312 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus, izvijestili su iz Županijskog stožera.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 860 osoba. Od toga je 824 bliskih kontakata oboljelih, a za 36 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.