U bolnicama 47 pacijenata

U našoj županiji pet osoba oboljelo je od Covida. Trenutno je 87 aktivnih slučajeva

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U protekla 24 sata, na području županije pet osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije, priopćili su iz Stožera civilne zaštite šibensko-kninske županije.

Trenutno je 87 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se 37 osoba, od kojih su dvije osobe spojene na respirator, a jedna osoba na neinvazivnu ventilaciju (NIV). U kninskoj bolnici liječi se 10 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 438 osoba. U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 26 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.

U proteklom tjednu, od 10. do 16. svibnja 2021. godine, ukupno je oboljela 161 osoba: 72 osobe s područja Šibenika, 35 osoba s područja Knina, 13 osoba s područja Vodica, devet osoba s područja Drniša, pet osoba s područja Kijeva, četiri osobe s područja Primoštena, po tri osobe s područja Skradina i Bilica, po dvije osobe s područja Ružića, Unešića, Ervenika i Tribunja, po jedna osoba s područja Murtera, Tisnog, Kistanja i Pirovca te pet osoba koje borave na području naše županije, a prebivalište im je drugdje.


Pratite nas i na društvenim mrežama: