866 osoba u samoizolaciji

U našoj županiji manji broj oboljelih nego prethodnih dana. Jedan pacijent je na respiratoru

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 68 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije i to 37 osoba s područja Šibenika, 14 osoba s područja Vodica, po četiri osobe s područja Tisnog i Tribunja, tri osobe s područja Knina, dvije osobe s područja Murtera te po jedna osoba s područja Drniša, Bilica, Skradina i Primoštena.

Trenutno je 408 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se 30 osoba, od kojih je jedna osoba na respiratoru, tri osobe su na terapiji visokim protokom kisika (HFNO-u), a jedna osoba na neinvazivnoj ventilaciji (NIV-u). Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 866 osoba. Od toga je 833 bliskih kontakata oboljelih, a za 33 osobe je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 389 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 viru


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.