Testirano 238 uzoraka

U našoj županiji 38 novooboljelih. Na liječenju u šibenskoj bolnici 17 pacijenata

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 38 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije i to 22 osobe s područja Šibenika, pet osoba s područja Murtera, četiri osobe s područja Vodica, tri osobe s područja Rogoznice, dvije osobe s područja Primoštena te po jedna osoba s područja Tribunja i Pirovca, priopćili su iz Županijskog stožera civilne zaštite.

Trenutno je 165 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se 17 osoba, od kojih je jedna osoba na neinvazivnoj ventilaciji (NIV-u). Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 230 osoba. Od toga je 202 bliskih kontakata oboljelih, a za 28 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U posljednja 24 sata uzorkovana su i testirana 264 uzorka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.