134 aktivna slučaja

U našoj županiji 21 novooboljeli, šest je osoba na odjelu infektologije

U našoj županiji 21 osoba je pozitivna na koronavirus u posljednja 24 sata, priopćili su iz županijskog Stožera.

Riječ je o četiri osobe iz Šibenika, pet iz Vodica, sedam iz Knina, tri iz Drniša, jedna iz Bilica i jedna osoba koja boravi u Pirovcu, a prebivalište joj je u drugoj županiji.

Riječ je o osobama mlađe, srednje i starije životne dobi. Većina njih su kontakti već poznate oboljele osobe dok su neki izloženi infekciji na svadbenim svečanostima u drugoj županiji.

– U Šibensko-kninskoj županiji trenutno je 134 aktivna slučaja oboljenja od COVID-19 infekcije, od kojih se šest osoba liječi na odjelu infektologije šibenske bolnice, dok ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u samoizolaciji. U posljednja  24 sata uzorkovano je 31 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus – priopćili su.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 532 osobe i svi su kontakti oboljelih. Sve informacije vezane uz koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.