U moru 19, na obali 26, a kiši se može nadati samo Zagora

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Razdoblje suhog i iznadprosječno toplog vremena u unutrašnjosti će danas ponegdje prekinuti malo kiše, sutra i prolazni pad temperature, a već za vikend, mnogima produljeni, ponovno će biti gotovo ljetni ugođaj uz more zagrijano na 19°C. Kod nas i ovo jutro najavljuje postojano toplo i većinom sunčano vrijeme. Na šibenskom je području vedro uz vrlo slab zapadni vjetar. Temperatura zraka u 6 sati na Žirju i Promini 15°C, u Pirovcu i Rogoznici 14, u Vodicama, Primoštenu i Šibeniku 13, u Skradinu 11, a u Drnišu 9°C.

Na srednjem Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije danas će se zadržat većinom sunčano vrijeme, poslijepodne uz mogućnost tek ponekog pljuska, uglavnom uz granicu s Bosnom i Hercegovinom. Noć i jutro bez vjetra, na moru ponegdje i uz maglu, a danju će puhati slab do umjeren jugozapadni, na otvorenom moru jugoistočni vjetar. Temperatura zraka bez znatnije promjene, najviša dnevna između 24 i 26°C.

Do kraja tjedna će se na Jadranu zadržati pretežno sunčano i toplo vrijeme. U noći na petak i u petak ujutro na sjevernom i srednjem Jadranu puhat će umjerena i jaka bura, no u dane vikenda vjetar ponovno slab.

Izvori: CrometeoŠibenik MeteoDHMZHRT


Pratite nas i na društvenim mrežama: