Nova regulacija prometa

U četvrtak se otvara Ulica Matije Gupca do HZZ-a

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U četvrtak iza 17 sati za promet će se otvoriti dionica Ulice Matije Gupca od Ulice Jerka Machieda, prema zapadu do Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Proteklih mjeseci na ovom dijelu ulice zamijenjena je vodovodna i kanalizacijska mreža s kućnim priključcima, energetske i telekomunikacijske instalacije. Duž dionice je uređen novi nogostup i priprema za zamjenu stupova javne rasvjete. Sljedećih nekoliko dana još će se obavljati radovi na nogostupu koji neće utjecati na odvijanje prometa, obavijestili su iz Vodovoda.

Otvaranjem ove dionice započinju završni radovi u Ulici Matije Gupca od Ulice Jerka Machieda do Ulice Petra Preradovića što donosi novu privremenu prometnu regulaciju.  Privremeno će se iz Machiedove ulice moći skrenuti samo desno, Karla Vipauca se vraća na stari režim prometa

Sa Šubićevca prema centru grada moći će se Ulicom Jerka Machieda, ali isključivo desno u ulicu Matije Gupca, prema Hrvatskom zavodi za zapošljavanje i Ulici Stjepana Radića.

Ulica Karla Vipauca vreća se na stari prometni režim. Njom se prometuje jednosmjerno od Ulice Stjepana Radića prema Ulici Matije Gupca. Duž ulice opet s radom kreće ulično parkiralište.

Radovi na dijelu Ulice Matije Gupca od Ulice Petra Preradovića do Mariborske završiti će krajem travnja. Do tada ulice Petra Preradovića i Bože Peričića će biti slijepe ulice, odnosno iz njih se neće moći ni prema bolnici, ni prema Rokićima.

U Triglavskoj ulici na snazi ostaje privremena regulacija. Stanarima na dijelu obuhvata radova prometovanje i parkiranje bit će omogućeno u skladu s mogućnostima, u dogovoru s voditeljima gradilišta.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.