U 62.godini života preminuo Siniša Čaleta Car:’Otišao je veliki čovjek’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Siniša Čaleta Car, bivši veslač VK Krka, preminuo je danas u splitskoj bolnici u 62. godini života od posljedica teške povrede, izvijestili su iz VK Krka.

– Članovima i prijateljima V.K. Krka javljamo tužnu vijest da je danas u bolnici u Splitu, od posljedica teške povrede umro naš dobri i vrijedni Siniša Čaleta Car. Jedina riječ koju u ovom trenutku možemo izustiti je ‘Šteta!’ jer otišao je na bolji svijet muž, ćaća, dida, prijatelj… nadasve veliki čovjek koji je pomagao kad god je to trebalo, ne žaleći pri tome ni vremena ni napora. Ljudi poput Cara, naizgled obični, a zapravo najbolji među nama, u srcima nas koji ostajemo ostavljaju neizbrisiv trag, a njihov odlazak izaziva veliku i iskrenu tugu i žaljenje. Adio Care prijatelju, otišao si gore, ali svejedno ostaješ s nama – kazali su u VK Krka.

Okupljanje na kojem će se prisjetiti lika i djela Siniše Čalete Cara održat će se u Klubu u ponedjeljak s početkom u 19.30 sati.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.