Tvrtke traže brojne radnike, a plaće se penju i do impresivnih 10 tisuća kuna!

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr i ovog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Cromaris, lider hrvatske marikulture specijaliziran za uzgoj i preradu bijele ribe, dodatno proširuje svoj tim i zapošljava sistemskog administratora u Zadru. Instalacija i podešavanje Microsoft Windows servera, izrada računalnih skripti (batch, powershell), rad s računalnim mrežama, sve vas to očekuje na ovom poslu. Prijavite se klikom na brzu prijavu.

Boutique Hotel Marco Polo zapošljava na pet radnih mjesta. Traže se šef kuhinje, kuhar, konobar, recepcioner i sobarica. Mjesto rada je Gradac – Makarska rivijera. Hotel Marco Polo **** tržišni je lider među malim i obiteljskim hotelima na području Hrvatske. Hotel je višestruko nagrađivan i nudi brojne pogodnosti svojim djelatnicima. Provjerite sve natječaje na linku.

Barbara Cruising d.o.o. ima dva raspisana natječaja na koja se možete prijaviti. Potrebni su djelatnici na pozicijama: pomoćna kuharica i sobar/sobarica na brodu. Očekuju vas impresivna primanja u rasponu od 7.000 do 8.500 kuna. Ne oklijevajte s prijavom.

Bak d.o.o. traži više prodavačica u trgovini odjeće za 9 lokacija na moru. Zadar, Vodice, Primošten, predstavljaju samo dio raspoloživih gradova u kojima možete raditi ovaj posao. Ako imate komunikacijske sposobnosti, provjerite detalje na linku, odaberite grad u kojem želite raditi i prijavite se.

DEKRA za klijenta – Atlantic Grupu d.d., zapošljava unapređivača prodaje u Dalmaciji. Odgovornosti koje vas očekuju na ovom poslu uključuju postizanje kvalitetne izloženosti proizvoda iz asortimana klijenta u prodajnom mjestu, ažurno odrađivanje svih zadataka koje dobivate od odgovornih trgovačkih predstavnika te svakodnevno ispunjavanje izvještaja o radu. Zainteresirani se mogu prijaviti brzom prijavom.

Cinara d.o.o. zapošljava djelatnike za tri radna mjesta. Traže se: konobar, pomoćni kuhar, čistač. Ukoliko vas zanima rad u mjestu Petrčane, ne propustite klik na oglase.

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, zapošljava na širokoj lepezi radnih mjesta – od menadžera do kozmetičara. Svih 15 raspoloživih pozicija možete provjeriti na linku, odabrati željeno radno mjesto i prijaviti u roku.

Graditelj svratišta d.o.o. na području cijele Hrvatske zapošljava na tri pozicije. Traženi djelatnici su: Ing./dipl.ing. graditeljstva, građevinski radnik, građevinski tehničar – poslovođa. ‘Mi smo građevinari. To nam je jedini posao! Kao što se trudimo i s velikom zalaganjem gradimo Vaša nova dobra, mi ih i čuvamo  –  održavamo i upravljamo njihovom pričuvom’, ključne su poruke ovog poslodavca. Ako dijelite ove ideale, svakako provjerite sve natječaje i prijavite se na vrijeme.

WebBite Media d.o.o. traži Online projekt managera u Splitu.
WebBite Media je full service digitalna agencija, koja još od 2008. godine nudi zahtjevna rješenja na polju interneta i multimedije. Ukoliko baš vi budete odabrani za ovaj posao, očekuje vas planiranje i podrška web aplikacijama, upravljanje projektnim timom te praćenje i koordiniranje rada. Pridružite se timu,  sačinjenom od iskusnih programera, menadžera, dizajnera i marketinških stručnjaka, klikom na link.

DEKRA Event & Logistic Services ima raspisan natječaj za Tajnog kupca za gradove:  Rijeka, Split, Zadar, Pula, Omiš, Opuzen te brojne druge. Uvjeti za prijavu su posjedovanje automobila (ne starijeg od 7 godina), poznavanje rada na računalu, organiziranost, odgovornost i točnost. Prijavite se na natječaj klikom na link.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.