Testirano 514 osoba

Troznamenkasti broj novooboljelih u županiji, u šibenskoj bolnici preminule dvije žene

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 216 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije, a u šibenskoj bolnici preminule su dvije žene, obje 1934. godište.

U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 514 uzoraka.

Oboljelo je 125 osoba s područja Šibenika, 24 osobe s područja Drniša, 15 osoba s područja Knina, 14 osoba s područja Vodica, 11 osoba s područja Promine, šest osoba s područja Ružića, po četiri osobe s područja Bilica, Tribunja i Biskupije, tri osobe s područja Rogoznice te po jedna osoba s područja Primoštena, Kistanja, Unešića, Skradina, Kijeva i Murtera.

Trenutno su 932 aktivna slučaja oboljenja. U šibenskoj bolnici liječi se 47 osoba, od kojih je šest osoba na respiratoru, a četiri osobe su na neinvazivnoj ventilaciji. U kninskoj bolnici liječi se 15 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno su 2543 osobe. Od toga je 2502 bliskih kontakata oboljelih, a za 41 osobu je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.