Tražite posao? Provjerite što se ovog tjedna nudi na tržištu rada

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi vam aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite ponuđene poslove na koje se možete javiti brzom prijavom.

Grawe traži predstavnika prodaje na području Šibenika i okolice. Na ovom poslu kandidati imaju priliku izgraditi vlastiti portfelj pribavljanjem novih stranaka, rade na terenu s postojećim i novim strankama u svrhu ostvarenja svojih ciljeva te kreiraju najbolje ponude za stranke. Detalje potražite ovdje.

Aluflexpack novi d.o.o., između brojnih poslova koje trenutno nudi, zapošljava i kolorista (operativno tehnička priprema) na području Drniša. Idealni kandidat obavlja složene poslove u skladištu i pripremi boja, a za to posjeduje provjerena stručna i teorijska znanja i iskustva. Poslodavac nudi izazovno, po mnogo čemu u Hrvatskoj iznimno, profesionalno radno okruženje, stimulativna primanja uz osiguran profesionalni i osoban razvoj. Prijavite se putem brze prijave ovdje.

Hilti na području Jadranske obale zapošljava ženskog ili muškog specijalista za zapošljavanje. Tvrtka nudi vrhunsku tehnologiju za potrebe građevinskih djelatnosti u cijelom svijetu, s više od 75 godina dugom tradicijom. Hilti proizvodi, sustavi i usluge, građevinskim stručnjacima nude inovativna rješenja s izuzetno visokom dodatnom vrijednosti. Ukoliko imate tri godine iskustva u ljudskim potencijalima, snažni ste u komunikaciji, a završili ste psihologiju ili ekonomiju, kliknite za više informacija ovdje.

Nicolo Polo A-la-carte restoran, tik do mora na glavnoj rivi u Gradcu, koji svoje uspjehe i tradiciju niže sve od 1989., zapošljava kuhara. Poslodavac nudi rad s mladim, sposobnim i uigranim timom, restoranom i konceptom. Postoji mogućnost stalnog zapošljavanja, a osigurani su vrhunski smještaj i hrana. Više pogledajte ovdje.

Raftrek Travel d.o.o., turistička agencija specijalizirana za pustolovni turizam na području Republike Hrvatske, zapošljava vodiča u pustolovnom turizmu. Idealni kandidat je zaljubljenik u prirodu, bavi se sportom i ima visoko razvijene komunikacijske vještine, te osjećaj odgovornosti. Sastavni dio selekcijskog postupka je i obvezna terenska obuka na području grada Zagreba, a kasnije i šire, tijekom koje će se kandidati bolje upoznati s radom i aktivnostima budućega posla. Prijavite se ovdje.


Pratite nas i na društvenim mrežama: