Jednim klikom do prijave

Tražite posao? Provjerite koje tvrtke trenutno zapošljavaju na našem području

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr donosi izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Smart Flex d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava tehničara na terenu (m/ž) u Kninu. Rok prijave je 24.11. Traži se minimalno srednja stručna sprema tehničkog, telekomunikacijskog ili računarskog usmjerenja, iskustvo na sličnim poslovima te poznavanje telekomunikacijskog tržišta. Prednost donosi iskustvo u radu s antenskih zajedničkim sustavima. Više na linku.

Tre Allegri d.o.o. zapošljava ugostiteljskog djelatnika (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 13.12. Poslodavac nudi stimulativne uvjete, rad u uspješnoj i stabilnoj tvrtki, dinamičnu i ugodnu radnu atmosferu te izvrsne kolege i međuljudske odnose. Traži se srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije potrebno. Više na linku.

Studio Basis d.o.o. traži diplomiranog građevinskog inženjera (m/ž) i građevinskog tehničara (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 30.11. Očekuje se radno iskustvo i obrazovanje građevinskog smjera. Potrebno je znanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Provjerite kako aplicirati ovdje.

MIAB d.o.o. traži voditelja gradilišta – projektanta (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 30.11. Traži se viša ili visoka stručna sprema, godina dana radnog iskustva i vozačka dozvola B kategorije. Posao obuhvaća nadziranje strojarskih radova, razrađivanje projekata i izražavanje specifikacije materijala i slično. Poželjno je znanje stranog jezika i poznavanje rada na PC-u i u AutoCad-u. Više na linku.

Vonpharma HR d.o.o. traži prodajnog predstavnika za dodatke prehrani (m/ž) za Dalmaciju. Rok prijave je 10.12. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, a prednost je obrazovanje prirodoslovnih znanosti te poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Očekuje se kreativnost, samoinicijativnost, neovisnost, organiziranost, proaktivnost. Potrebno je najmanje pola godine radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Aplicirajte.

Kameni zid d.o.o. zapošljava građevinskog tehničara (m/ž) za rad u Šibeniku. Rok prijave je 4.12. Potrebna je završena srednja škola i znanje engleskog jezika. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite kako aplicirati na linku.

Dürr Dental SE zapošljava na poziciji Area Sales Representative (m/ž) Dental Medical Technology. Posao se obavlja od kuće, a rok prijave je 13.12. Posao obuhvaća razvoj prodaje dentalnih proizvoda, istražiti i ustanoviti poslovne prilike, razviti i održati pozitivne i bliske poslovne veze s partnerima i lokalnim stomatolozima i slično. Za posao je potrebno prethodno iskustvo u prodaji i posjedovanje kontakata u području dentalne medicine, orijentiranost na rezultate, važeća vozačka dozvola te odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se putem linka.

Bemix d.o.o. zapošljava inženjere građevinarstva (m/ž) i građevinske radnike (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 30.11. Potrebno je više osoba na pozicijama. Traži se radno iskustvo. Više na linku.

Dateo Networks d.o.o. zapošljava montere pasivnih optičkih mreža (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a rok prijave je 30.11. Traži se radno iskustvo od dvije godine, a poslodavac osigurava smještaj. Provjerite detalje ovdje.

Xometry Europe GmbH traži novo pojačanje na poziciji Partner Network Manager (m/ž). Posao se obavlja od kuće, a rok prijave je 27.11. Nudi se plaća do 8.000 kuna. Traži se minimalno dvije godine radnog iskustva, orijentiranost na ciljeve, multitasking, dobre komunikacijske i pregovaračke vještine. Prijavite se ovdje.

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.