Prijavite se i sretno!

Tražite posao? Pogledajte koje tvrtke zapošljavaju na području naše županije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam ovotjednu ponudu poslova iz naše županije.

SMART FLEX d.o.o. traži 2 terenska prodajna predstavnika (m/ž) za rad u Šibeniku i na području Šibensko-kninske županije. Novozaposlene osobe bit će zadužene za telefonski kontakt s potencijalnim korisnicima, odlazak na dogovorene sastanke, prodaju proizvoda i usluga privatnim korisnicima, akviziciju novih korisnika na terenu, te za obavljanje drugih srodnih poslova. U obzir dolaze samo osobe koje imaju razvijene komunikacijske vještine, znaju prepoznati i realizirati prodajne prilike, ali su i usmjerene prema ostvarivanju dobrih rezultata. Poslodavac nudi motivirajuće dodatne bonuse sukladne postignutim rezultatima, plaćenu edukaciju, službeni smartphone i tablet. Kliknite ovdje i saznajte više.

MUNIO PROJEKT d.o.o. iz Šibenika zapošljava 2 tesara (m/ž). Traži se minimalno 5 godina radnog iskustva. Poslodavac osigurava smještaj. Postoji mogućnost zapošljavanja i umirovljenika. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na poveznici.

Dalmatinske šume d.o.o. zapošljavaju dvije osobe na poziciji: šumski sjekač – radnik s motornom pilom (m/ž) u Šibeniku. Potrebno je radno iskustvo u rukovanju s motornom pilom. Poslodavac osigurava smještaj i naknadu za topli obrok. Za detalje o načinu prijave, kliknite na poveznicu.

Obrt MP ELEKTRO traži 2 elektroinstalatera (m/ž) u Šibeniku. Novozaposlene osobe bit će zadužene za izradu elektroinstalacija na stambenim objektima. Kandidati moraju imati trogodišnje srednjoškolsko obrazovanje i godinu dana iskustva. Želite znati više o ovoj poziciji? Kliknite ovdje.

DOGUS MARINA HOTELI traže veći broj sezonskih radnika u Šibeniku. Zapošljavaju barmene (m/ž), kuhare (m/ž), pomoćne kuhare (m/ž), konobare (m/ž) i pomoćne konobare (m/ž). Od pomoćnih radnika i barmena se ne očekuje radno iskustvo. Kandidati moraju znati barem jedan strani jezik. Poslodavac osigurava smještaj. Ostale detalje ovih natječaja, otvorenih do 20.01. možete pronaći na poveznici.

Poznata agencija Manpower za svojeg klijenta, tvrtku Nordex zapošljava na poziciji servisni tehničar (m/ž/d) u Drnišu. Traži se iskusna, odlučna i odgovorna osoba, spremna na timski rad i stalna putovanja. Prijave na ovu poziciju zaprimaju se do 07.02. Više detalja možete pronaći na linku.

Vile Matilde u Vodicama traže čak 7 konobara (m/ž) i 2 pomoćna kuhara (m/ž). Radi se o sezonskim poslovima, a poslodavac osigurava smještaj. Kandidati moraju imati minimalno godinu dana radnog iskustva. Pomoćni kuhari će biti zaduženi za pripremu namirnica, kuhanje manje složenih jela, te za obavljanje drugih poslova po naputku glavnog kuhara. Konobari će biti zaduženi za prodaju i posluživanje hrane i pića u beach baru ili restoranu. Za rad u restoranu prednost imaju poznavatelji vina. Ako se želite prijaviti, kliknite na poveznicu.

Putnička agencija PITTER traži jednog nautičkog tehničara (m/ž) u Vodicama i jednog u naselju Jezera. Ako Vas zaposle bit ćete zaduženi za pripremu i primopredaju plovila u charteru. Traži se trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, znanje engleskog i njemačkog jezika, te godina dana iskustva na istom ili sličnom poslu. Kandidat mora imati položen vozački ispit B kategorije.

Pit Bull d.o.o. zapošljava zaštitara s licencom (m/ž) u Vodicama. Glavni uvjet je trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje. Ova pozicija je idealna i za one koji nikad nisu radili, zato što se radno iskustvo ne očekuje. Kandidat mora imati položen vozački ispit B kategorije, valjan liječnički pregled, te posjedovati zaštitarsku licencu. Postoji mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Obrt za ugostiteljstvo – IVAN zapošljava kuhara (m/ž) i konobara (m/ž). Mjesto rada je općina Civljane. Poslodavac osigurava ugovor na neodređeno, a u obzir dolaze i kandidati bez iskustva. Glavni uvjet je završeno trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje. Detalje o načinu prijave možete pronaći na linku.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!


Pratite nas i na društvenim mrežama: