Sretno!

Tražite posao? Pogledajte koje tvrtke zapošljavaju na području naše županijeFoto: Ilustracija/arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Auro Domus d.o.o. traži djelatnika u mjenjačnici (m/ž) u Biogradu Na Moru, Primoštenu, Trogiru, Rogoznici, Tisnu i Vodicama. Prijaviti se možete do 19. ožujka. Uvjeti su osnovno poznavanje rada na računalu te engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Ugo Vest j.d.o.o. zapošljava kuhara i konobara (m/ž) na otoku Murteru. Prijave su otvorene do 10. ožujka. Potrebna je godina dana rdanog iskustva. Poslodavac osigurava smještaj. Više saznajte ovdje.

Obrt za usluge Prizma zapošljava distributera reklamnog materijala (m/ž) u Kninu. Prijave su otvorene do 1. ožujka. Uvjet je posjedovanje osobnog automobila. Postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Saznajte detalje ovdje.

Pangrea Ribolov d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Šibeniku. Prijave su otvorene do 28. veljače. Potrebne su komunikativne vještine te poznavanje engleskog jezika. Posao obuhvaća savjetovanje kupaca, rad na blagajni, slaganje robe, pakiranje pošiljki i narudžbi. Više na linku.

Mayoko zapošljava terenskog komercijalista – dostavljača (m/ž) u Vodicama. Prijave su otvorene do 28. veljače. Potrebna je srednja stručna sprema s minimalno dvije godine radnog iskustva na navedenim ili sličnim poslovima, znanjem osnova komuniciranja i položenim vozačkim ispitom B kategorije. Posao obuhvaća montažu modularnog namještaja i ostalih proizvoda iz prodajnog asortimana radi izlaganja ili isporuke, prijem i obradu narudžbi, dosravu robe u zadanom roku, kontrolu ulaza i izlaza robe, redovni obilazak kupaca radi uzimanja narudžbi i slično. Provjerite više ovdje.

‘Tropicana’ zapošljava na pozicijama konobar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž) i perač suđa (m/ž). Mjesto rada su Vodice, a prijave se zaprimaju do 9. ožujka. Poželjno je radno iskustvo na navedenim ili sličnim poslovima, ali nije uvjet. Očekuje se poznavanje jednog stranog jezika (engleski ili njemački) i osnova rada na računalu. Provjerite više na linku.

Miab traži pojačanje na pozicijama: monter strojarskih konstrukcija i instalacija (m/ž) i  elektroinstalater – monter (m/ž). Lokacija rada je Šibenik, a prijave se zaprimaju do 22. veljače. Potrebno je najosnovnije poznavanje stranih jezika te je poželjno posjedovanje informatičkih znanja. Saznajte više ovdje.

Adriatic kamp d.o.o. traži predstavnika u kampu (m/ž) u Šibeniku. Prijave su otvorene do 25. veljače. Posao obuhvaća prihvat gostiju, naplatu i izdavanje računa, recepcijske poslove te čišćenje mobilnih kućica. Očekuje se komunikacijske sposobnosti, sklonost timskom radu, organiziranost, odgovornost, snalažljivost i samoinicijativnost. Provjerite kako aplicirati.

Termomont, obrt, zapošljava vodoinstalatera – instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž) u Vodicama. Prijave su otvorene do 28. veljače. Uvjeti su srednja stručna sprema vodoinstalatera, instalatera grijanja i klimatizaije s minimalno godinu dana radnog iskustva na navedenim ili sličnim poslovima. Postoji mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme. Provjerite detalje ovdje.

Elektrolux trgovina i servis d.o.o. zapošljava serisera rashladne klima tehnike i frigomehaničara (m/ž) u Šibeniku. Prijave su otvorene do 28. veljače. Potrebno je znanje o radu i funkciji uređaja za hlađenje i klimatizaciju te njihovih dijelova. Uvjeti su sklonost korištenja tehničke dokumetacije, nacrta i projektne dokumetacije, poznavanje rada na PC-u, poznavanje engleskog jezika. Više na linku.

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.