Prijavite se i sretno!

Tražite posao? Pogledajte koje tvrtke zapošljavaju na području naše županije

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

 

Manpower za potrebe klijenata zapošljava u Šibeniku na poziciji Sales and Account Manager (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 13.2. Zadaci na radnom mjestu uključuju svakodnevni kontakt s postojećim klijentima, ostvarenje novih poslovnih kontakata, proaktivno širenje tržišta i pronalazak novih kupaca, prezentacija usluga i slično. Uvjeti za rad su obvezno prodajno iskustvo, posjedovanje vlastitog automobila, napredno znanje engleskog jezika, izvrsne prodajne, pregovaračke i organizacijske vještine te odlično poznavanje MS Office-a. Aplicirajte.

Mayoko d.o.o. zapošljava terenskog komercijalista – dostavljača (m/ž) u Vodicama. Prijave su otvorene do 28.2. Potrebna je srednja stručna sprema s minimalno dvije godine radnog iskustva na navedenim ili sličnim poslovima, znanjem osnova komuniciranja i položenim vozačkim ispitom B kategorije. Posao obuhvaća montažu modularnog namještaja i ostalih proizvoda iz prodajnog asortimana radi izlaganja ili isporuke, prijem i obradu narudžbi, dostavu robe u zadanom roku, kontrolu ulaza i izlaza robe, redovni obilazak kupaca radi uzimanja narudžbi i slično. Provjerite više ovdje.

Adriatic kamp d.o.o. traži predstavnika u kampu (m/ž) u Šibeniku. Prijave su otvorene do 25.2. Posao obuhvaća prihvat gostiju, naplatu i izdavanje računa, recepcijske poslove te čišćenje mobilnih kućica. Očekuje se komunikacijske sposobnosti, sklonost timskom radu, organiziranost, odgovornost, snalažljivost i samoinicijativnost. Provjerite kako aplicirati.

Termomont, obrt, zapošljava vodoinstalatera – instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž) u Vodicama. Prijave su otvorene do 28.2. Uvjeti su srednja stručna sprema vodoinstalatera, instalatera grijanja i klimatizaije s minimalno godinu dana radnog iskustva na navedenim ili sličnim poslovima. Postoji mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme. Provjerite detalje ovdje.

Viva pekarski obrt traži pekara (m/ž). Mjesto rada su Vodice, a prijave su otvorene do 24.2. Posao obuhvaća rad u proizvodnji pekarskih proizvoda. Potrebna je srednjoškolska stručna sprema bilo kojeg smjera s minimalno godinu dana rada na sličnim ili istim poslovima. Smještaj je osiguran, a radni odnos se nakon probnog roka zasniva na neodređeno vrijeme. Više na linku.

Vitić, obrt za iznajmljivanje, zapošljava vozača brodice za prijevoz putnika (m/ž). Mjesto rada je Srima, a prijave su otvorene do 28.2. Potreban je položen ispit za voditelja brodice. Poslodavac nudi zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme. Provjerite više ovdje.

Javna ustanova Lokalna razvojna agencija Matica traži administratora (m/ž). Lokacija rada je Knin, a prijave se zaprimaju do 10.2. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema, godinu dana radnog iskustva, znanje engleskog i poznavanje rada na računalu. Prednost imaju osobe sa iskustvom u pripremi i provedbi projekata financiranih iz programa i fondova EU. Detalje provjerite ovdje.

Nautilus CO zapošljava djelatnika u obiteljskom aparthotelu (m/ž). Mjesto rada je Betina, a rok prijave 13.2. Prednost donosi poznavanje njemačkog jezika. Poslodavac osigurava smještaj u objektu. Potrebno je radno iskustvo i srednja stručna sprema. Detalje provjerite na linku.

Bramar j.d.o.o. zapošljava montera bravarskih konstrukcija (m/ž). Mjesto rada su Bilice, a prijaviti se možete najkasnije do 10.2. Potrebno je više osoba na poziciji. Prednost kandidatima koji znaju zavarivati TIG, MIG/ MAG ili REL. Poželjno je iskustvo u izradi inox konstrukcija. Više na linku.

Nanini, obrt za ugostiteljstvo, traži pizza majstora (m/ž). Mjesto rada je Prvić Luka, a rok prijave je 19.2. Radni zadaci uključuju pripremu i pečenje pizza i drugih jela u krušnoj peći. Potrebno je radno iskustvo od tri godine te srednja stručna sprema. Provjerite više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

 

 

 

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.